Նատրիումի հիդրօքսիդը՝ հայտնի նաեւ որպես մոխրաջուր, հետաքրքիր բաղադրիչ է այն առումով, որ այն տեխնիկապես ներկա չէ մեր ապրանքներից որեւէ մեկում: Մենք այն խառնում ենք յուղերի հետ՝ օճառ ստանալու համար:
Կիրառվում է:
Նատրիումի հիդրօքսիդ
Աղբյուրը՝ Ռուսաստան
Նատրիումի հիդրօքսիդը՝ հայտնի նաեւ որպես մոխրաջուր, հետաքրքիր բաղադրիչ է այն առումով, որ այն տեխնիկապես ներկա չէ մեր ապրանքներից որեւէ մեկում: Մենք այն խառնում ենք յուղերի հետ՝ օճառ ստանալու համար: Սապոնացման ընթացքում նատրիումի հիդրօքսիդն ամբողջությամբ չեզոքանում է, քանի որ ճարպաթթուները յուղերում դառնում են նատրիումական աղեր: Հենց սա է օճառ ստանալու ամենահին բաղադրատոմսը։